Hidratare emoţionalā corectā înaintea vacanţei de toamnā, la #apecurateasumate

Hidratare emoţionalā corectā înaintea vacanţei de toamnā, la #apecurateasumate

Proiectul „Ape curate asumate”, susţinut de Aqua Carpatica, ne-a adus roade bogate din natură şi o hidratare corectă. Fructele de toamnă şi apa nu au lipsit nici de această dată. Ne-am reamintit că hidratarea este O NECESITATE, ȋn fiecare anotimp al anului.

Ne-am ȋntalnit astăzi, la începutul vacanţei de toamnā, cu copiii din sectorul 2, Bucuresti, pentru a afla, prin joc şi desen, informaţii despre apă. Apa conţinută de corpul uman, dar şi de fructe.

Sanatatea emotionala o determină pe cea fizică. Gȃndurile ne determină emoţiile, iar ȋn funcţie de natura emoţiilor trăim stări, care ne vor influenţa sănătatea. Cu cȃt emoţiile sunt mai pozitive, cu atȃt starea noastră emoţională va fi mai echilibrată. Avem numai beneficii după o hidratare corectă!

Fructele de toamnă sunt şi ele mai hrănitoare, dacă au fost scăldate suficient de soare şi de apă. Copiii se pare ca deja s-au familiarizat cu emoţiile pozitive şi au savurat pe deplin fructele de toamnă. Atȃt prin desen, cȃt şi prin fructele dulci primite!

Asumă-ţi si tu o mică parte de contribuţie pentru a păstra emoţiile (apele interioare) cȃt mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).