Târgul de Crăciun de la Craiova, pe podium, înaintea Vienei

Târgul de Crăciun de la Craiova, pe podium, înaintea Vienei

Târgul de Crăciun din Craiova este, potrivit clasamentului realizat de europeanbestdestinations.com, pe locul al treilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa.
Pe primele două locuri se află Budapesta și oraşul Gdańsk din Polonia, iar în urma României, pe locul al patrulea, s-a clasat Viena.

Anul trecut, Craiova s-a plasat, în acelaşi clasament, pe locul al şaselea.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun. Iată că suntem pe podium anul acesta. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim de următorul târg. (…) Sunt foarte mulţi turişti care au venit zilele acestea la Craiova şi sunt convinsă că după ce vor vedea noul clasament vor veni şi mai mulţi zilele următoare. Sunt convinsă că nu are nimeni căsuţe atât de frumoase de Crăciun. Sincer, speram să fie un loc mai sus decât locul 6. Am văzut că sunt foarte multe târguri de Crăciun foarte frumoase şi realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat Vasilescu.