Cum ne reconectam cu natura prin educatie verde si remedii florale

Cum ne reconectam cu natura prin educatie verde si remedii florale

Criza climatică, urgența faunei sălbatice și pandemia ultimilor ani ne arată că relația existentă dintre oameni și restul naturii este ruptă. Emisiunea ”Educație verde” din această seară de la ora 18:00 la Canal 33, a avut ca subiect principal reconectarea românilor cu natura, în special a copiilor, prin proiecte și metode educaționale inedite și eficiente. Invitata moderatorului Laurențiu Ciornei, președinte fondator al asociației Alianță Pentru Pădure, a fost Ileana Vlăduț, terapeut și specialist în terapii compementare.
Am discutat despre programele de educatie non formala, de mediu si psiho-emotionala, realizate in special cu copiii din scoli si gradinite din Bucuresti, in cadrul evenimentelor “Focus to Green Eco Life”
si “Ape Curate Asumate”.
  Un nou start este accesibil celor care isi doresc sa traiasca viata din o noua perspectiva, mai benefica evolutiei personale. Ne  sunt alaturi si remediile florale Bach, ce ne sustin reconectarea cu corpul si nu natura, echilibrand planul psiho-emotional, prin administrarea acestora sub forma de picaturi. ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE este asociația care propune implementarea unor proiecte prin care să contribuie la schimbarea în bine a mentalităţii românilor faţă de cea mai măreaţă şi frumoasă creaţie a naturii – pădurea!