Demonstrație culinară susținută de Chef Liviu Morărescu, câștigător UniChef CUP 2022

Demonstrație culinară susținută de Chef Liviu Morărescu, câștigător UniChef CUP 2022

Unilever Food Solutions te invită să urmărești o demonstrație culinară VIDEO cu Chef Liviu Morărescu, finalist și câștigător UniChef CUP 2022.

Obține acces în comunitatea UniChef ca să poți vedea sesiunea VIDEO și să te poți înscrie în competiția culinară UniChef CUP 2023.

Liviu Morărescu povestește cum a fost la RISTORANTE FANI

Câștigarea concursului UniChef CUP 2022 i-a adus lui Liviu Morărescu experiența unui training culinar în restaurantul cu o stea Michelin al lui Chef Roberto Fani din Luxemburg.

În sesiunea video, Chef Liviu Morărescu gătește alături de Chef Robert Voicu o serie de preparate inspirate din bucătăria de la RISTORANTE FANI și povestește ce a însemnat pentru el UniChef CUP în calitate de finalist.

Acesta a mărturisit că a trăit o experiență unică în cele 2 zile de training și că se simte recunoscător, deoarece a avut ocazia să lucreze cu întreaga echipă din Luxemburg și să deguste din preparatele de la RISTORANTE FANI. “M-am pregătit cu gândul să câștig și să mă bucur de premiu, care m-a motivat. Era singura mea șansă să pot ajunge într-o bucătărie cu o stea Michelin. Le mulțumesc celor de la Unilever Food Solutions România și lui Chef Robert Voicu pentru această oportunitate.” – Liviu Morărescu

Dacă ești curios să afli cum arată meniul într-o locație premiată cu stea Michelin, cum este organizată întreaga echipă din bucătărie, dar și cum s-a simțit Liviu Morărescu și ce preparate a pregătit, nu rata sesiunea video.

Urmărește-i evoluția și nu pierde șansa de a face și tu parte din povestea UniChef CUP 2023! Creează-ți cont în aplicația UniChef, completând formularul de AICI.

Trăiește și tu experiența UniChef CUP în 2023

Înscrierile în competiția culinară dedicată bucătarilor profesioniști au început. Nu rata șansa de câștiga un training culinar într-o locație cu stele Michelin sau într-unul dintre centrele de excelență Unilever Food Solutions din Europa.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie în concurs rețeta câștigătoare până pe data de 31 MAI. Găsești toate detaliile necesare în articolul dedicat din aplicația UniChef.