Primăria a vândut două cabinete medicale prin licitație cu strigare

Primăria a vândut două cabinete medicale prin licitație cu strigare

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunţă că a avut loc prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea unor cabinete medicale.

Prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale a avut loc astăzi la Primăria Capitalei, în sala de şedinţe a CGMB. Au fost scoase la licitaţie patru cabinete medicale, însă doar pentru două s-au înscris ofertanţi. A fost o competiţie strânsă, dar corectă, organizată transparent. Pentru primul spaţiu, licitaţia cu strigare a pornit de la o valoare de 28.000 de euro. La finalul competiţiei, cabinetul medical a fost adjudecat pentru suma de 40.000 de euro. Competiţia pentru al doilea spaţiu a fost cea mai strânsă. Licitaţia a pornit de la valoarea de 21.000 euro, iar la final spaţiul a fost adjudecat pentru suma de 50.500 euro”, a scris viceprimarul, pe Facebook.

  Bujduveanu menţionează că a deblocat activitatea de închiriere şi vânzare a spaţiilor cu destinaţia de cabinete medicale, asigurând proceduri transparente şi venituri pentru oraş, scrie Agerpres.