Aventura incredibilă a seminței #focustogreenecolife

Aventura incredibilă a seminței #focustogreenecolife

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune in lumea minunată a plantelor.

Pe 19 iulie, ne dăm intalnire cu copiii la Grădina Botanică „D. Brandza” a Universității din București.

Ii invitam sa descopere povestea si viata semintei. La sfarsit de aventura, va afla ce fel de semanta este ea, iar noi vom desena impreuna floarea soarelui.

„Dupa iarna lunga, o seminta s-a trezit, nestiind ce fel de samanta este. Initial se purta precum un copil care nu intelegea nimic, doarmea mult si plangea cand nu intelegea ceva. Apoi, intalnindu-se cu diverse plante si animale, afla lucruri interesante. Pe masura ce timpul trecea, samanta devenea mai inteleapta si mai constienta de propria valoare.”… Acesta este drumul lung, plin de peripetii, al unei seminte, spre locul in care va adormi si se va trezi o floare tarzie de toamna.

Ne dorim ca si tu să fii informat, astfel incat să devii constient de importanta atitudinii personale fată de mediul inconjurator.

“Focus to Green-Eco-life” iti aduce informatii interesante despre „lumea verde” ce sustine viata pe Pamant. Descopera si tu tainele verzi ale serelor Gradinii Botanice din Bucuresti.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).