CUM SĂ DEVII CAMPIONUL APELOR cu Cezar Bădiță

CUM SĂ DEVII CAMPIONUL APELOR cu Cezar Bădiță

Succesul lui David Popovici a mobilizat România la marginea bazinelor de înot. Mai toți copiii, mai mari sau mai mici, doresc acum să ajungă campioni precum ”Regele David”, dar drumul este lung și deloc ușor.

In cadrul emisiunii ”Educație verde” de la Canal33 TV, moderatorul Laurențiu Ciornei, l-a avut astăzi ca invitat special pe Cezar Bădiță, instructor de natație la Înot Energy Club și la Alexandreea Club Fitness & Spa, fost mare performer al înotului mondial.

Finalist la Jocurile Olimpice de la Sydney, Cezar Bădiță rămâne primul român care a coborât sub bariera de 1 minut şi 50 de secunde la proba de 200 metri liber, performanţă înregistrată la acea ediţie a Olimpiadei.

Profesionalismul instructorilor si piscina semiolimpica cu dotari de ultima generatie din incinta Alexandreea Club Fitness & Spa ofera garantia succesului atat pentru copiii, cat si pentru adultii care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze tehnica inotului.

De 12 ani, centrul le ofera clientilor sai conditii si dotari ultra moderne pentru relaxare si sport, dispunand de: Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala.

Ileana Vlăduț, terapeut și invitat permanent al emisiunii ”Educație verde”, a prezentat rubrica ”Taina verde”.

Arborele perioadei 25 iunie – 4 iulie este marul, specific persoanelor ce daruiesc, dar si primesc multa dragoste. Floarea zilei de 29 este bujorul.

Animalele si pasarile simbol sunt: fluierarul, mamiferul placentar tatu si broasca testoasa.

Jupiter ne insoteste cu energia sa pentru a ne ajuta sa administram mai bine resursele. Atat cele materiale, cat si corpul si sanatatea noastra. Deci, o perioada benefica pentru mai multa relaxare si sport!

Tema autocontrolului si a nemiscarii ne invata zilele acestea sa depasim stresul si sa ne schimbam starea, atunci cand ne mai iesim din fire. Ne putem sustine evolutia personala doar prin alegeri constiente. Asadar, haideti sa exersam mai intai respiratia, apoi ceea ce comunicam! Iar inotul, se pare ca este benefic pentru ambele.:)))